PREDSTAVITEV

Doseganje dobrih poslovnih odnosov

Smo hitro in konstantno rastoče podjetje. Naša strategija razvoja temelji na izgradnji dolgoročnih in dobrih odnosov s poslovnimi partnerji. Zato pri našem delu sledimo dvema načeloma:
 • izpolnjevanje rokov
 • doseganje vrhunske kakovosti izdelkov.
Naš mlad kolektiv strokovnjakov ima jasno vizijo - svojim strankam na enem mestu ponuditi vse, kar potrebujejo za oglaševanje svojega podjetja po principu - samo najboljše za sprejemljivo ceno.

Izvirnost in kreativnost je danes nujna

Danes komunikacija s ciljno javnostjo zahteva inovativnost in kreativnost, saj zaradi zasičenosti sodobne družbe z informacijami, podjetja le tako dosežejo zaželen učinek. Posledično se pojavlja vedno več zahtev za tisk na različne materiale, kot so in distribucijo na nove oglasne prostore. Zato nudimo v Di.Tisku široko izbiro storitev.

Specializirani za digitalni tisk

Specializirani smo za digitalni tisk. V primerjavi z ofset in sito tehniko, odkrivamo z digitalno tehniko povsem nova področja tiska. Digitalni tisk omogoča kakovosten iztis, katerega lahko apliciramo na različne materiale, kot so papir (mat, sijaj, brezlesni, prosojnice, filmski, samolepilni), tekstil, ceradno platno, PVC samolepilne folije, fotopapir ...

Uporabljamo tehnološko dovršene in visoko zmogljive tiskalnike MUTOH. V Mutoh America Inc. So patentirali revolucionarno Interwaving tehnologijo digitalnega tiska. Barve namreč nanaša v valovih in izniči značilne horizontalne linije. Zato v Di.Tisku jamčimo vrhunsko kvaliteto močnih in dolgo obstoječih barv.

Zunanje oglaševanje

Zunanje oglaševanje je namenjeno vzbujanju pozornosti pri voznikih vozil, pešcih, obiskovalcih raznih dogodkov itd. Zato poskrbimo, da so vse grafike odporne na vremenske vplive in natisnjene z UV barvami.

Notranje oglaševanje

Notranje oglaševanje pomeni neposredno komunikacijo s potrošniki, zato morajo biti izdelki kakovostni in opazni. Uporabljamo tehnologijo digitalnega tiska, s podprto metodo inteligentnega brizganja barve v valovih – t.i. valovito tiskanje (Interweaving printing). Tako dosežemo najvišjo kakovost iztisa, ter cenejšo in hitrejšo izvedbo naročenih izdelkov.

Ostale storitve

 • OBLIKOVANJE IN PRIPRAVA ZA TISK - prejete datoteke lahko obdelamo, dodamo napise, logotipe ali oblikujemo po dogovoru z naročnikom. V tiskanje gredo le visoko resolucijske datoteke, saj želimo doseči največjo kakovost izdelkov. Tiskamo datoteke v formatih: jpg., tif., pdf., eps., cdr. in ai.
 • DODELAVE
  • Varjenje in rinkanje, z možnostjo dodelave stranskih žepov.
  • Namestitev zaščitnega stekla (navadno steklo, mat steklo, anti-reflektivno steklo idr.).
  • Dodamo lahko plastične ali ALU letvice, ki omogočajo obešanje.
  • Natisnjen plakat kaširamo (lepimo) na karton, penjene plošče, plastične plošče, pleksi steklo, leksan in na druge materiale.
  • Kaširanje in laminiranje izvajamo strojno, kar zagotavlja absolutno kakovost lepljenja brez zračnih mehurčkov.
 • MONTAŽA


Zaupajte nam svoje naročilo, izdelali ga bomo kvalitetno in hitro.
Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nam pošljete sporočilo.
e-mail:
Di.tisk
Studio za vizualne komunikacije d.o.o.
Leskoškova cesta 6
1000 Ljubljana

T: 01-53-00-770
F: 01-53-00-773
M: 051-315-202
info@ditisk.si