Novo v naši ponudbi - LAM sistemi za promocije

objava: 29.03.2012

LAM (Look At Me) je sistem za promocije in ga je mogoče uporabiti kot pregradno ograjo ali steno na dogodkih, kot dekoracijo, sejemsko konstrukcijo ali za zunanjo montažo transparentov.  Primeren je tako za športne dogodke, sejme, avtosalone, restavracije, lokale, kavarne, kot za opremo izložb in trgovin,...

Ima patentiran inovativen sistem za napenjanje grafik, ki izravna neravna tla, steno ali strop, poleg tega pa porabi zelo malo prostora.  Sestavite ga lahko brez uporabe orodja in sicer v nekaj minutah, prav toliko pa boste porabili še za menjavo grafike.

Narejen je iz visoko kvalitetnega eloksiranega aluminija in nerjavečih (inox) povezovalnih delov za dolgo življenjsko dobo.

Nekaj primerov postavitve Lam Wall-a in Lam Roll-a si lahko ogledate na naši spletni strani, vabimo pa vas tudi da nas obiščete v naših novih prostorih na Leskoškovi cesti 6, kjer imamo razstavljena oba sistema. 

V kolikor pripravljate promocijo svojega izdelka, bi radi izpostavili vaše prednosti pred konkurenco ali se odpravljate na sejem, je LAM sistem prava rešitev za vas.  Nakup se vam bo povrnil že po dveh do treh uporabah.

Želite še več informacij in izračun cene?
Pokličite nas: 051 315 202
Pišite nam: info@ditisk.si

Za vsa dodatna vprašanja ali informacije vas prosimo, da nam pošljete sporočilo.
e-mail:
Di.tisk
Studio za vizualne komunikacije d.o.o.
Leskoškova cesta 6
1000 Ljubljana

T: 01-53-00-770
F: 01-53-00-773
M: 051-315-202
info@ditisk.si